Barona Salesin hyvinvointikampanja

Teetimme viime joulukuussa Barona Salesin henkilöstön keskuudessa hyvinvointikartoituksen, joka paljasti, että vaikka työssä viihdytään keskimäärin erittäin hyvin, on työntekijöidemme hyvinvoinnin ja jaksamisen saralla kuitenkin vielä petrattavaa. Huomattava osa työntekijöistämme koki, että muun muassa ruokavalion, stressinhallinnan ja liikunnan osalta tilanne kaipasi kohennusta.

Barona Sales kiinnitti ensimmäisenä – ja ainoana – henkilöstövälitysyrityksenä Suomessa tarkempaa huomiota henkilöstönsä hyvinvointiin myös työajan ulkopuolella ja alkoi nostaa tärkeää asiaa rohkeasti tapetille. Tavoitteena on mm. hukata väsymys, oppia stressinhallintaa, tarvittaessa pudottaa muutama kilo ja antaa vinkkejä liikkumiseen. Ennenkaikkea haluamme auttaa väkeämme niin pieniin kuin isompiinkin elämäntapamuutoksiin.

Hyvinvointitalkoot käyntiin!

Barona Sales hyvinvointitalkoot käynnistyivät 1. kesäkuuta järjestetyllä, kaikille työntekijöillemme avoimella Virta-luennolla Helsingissä. Tilaisuudessa keskustelua vetivät Suomen johtavat voima-, ravinto- ja hyvinvointialan asiantuntijat, Kaisa ja Joni Jaakkola. Luennolla osallistujien reppuun ladattiin kattava valikoima käytännön ohjeita ja vinkkejä iloisempaan ja energisempään arkeen.

Luennolta saatujen vinkkien lisäksi otimme käyttöön järeät tukitoimet kunnianhimoisen tavoitteemme saavuttamiseksi: Barona Sales tarjosi 20 työntekijälleen mahdollisuuden panostaa hyvinvointiinsa henkilökohtaisella ja tehokkaalla tavalla pilottiryhmässä, jonka jäsenet pääsevät mukaan neljä kuukautta kestävään valmennukseen. Valmennuksen vaikutuksia osallistujiin mitataan laajoin verikokein ja sykeanalyysein valmennuksen aluksi ja lopuksi – näin voimme nähdä valmennuksen tulokset myös konkreettisesti. Pilottiryhmä starttaa 1.9.2015 ja valmennus kestää vuoden vaihteeseen asti, jolloin kuulemme tuloksia.

Tämä blogi seuraa tiiviisti valmennusta ja tarkoitus on innostaa ja antaa ideoita kaikille lukijoille oman hyvinvoinnin parantamiseen. Jaamme valmennuksen antia ja sisältöä vapaasti hyödynnettäväksi omassa elämässä ja sen muuttamisessa kohti parempaa hyvinvointia. Kuulemme mielellämme myös palautetta sekä vinkkejä, miten voimme kehittää toimintaa edelleen. Pysy kuulolla!

 

Yhteistyössä

optimal
doctagon
firstbeat